Iskaffe har været populært i lang tid, og vi forstår godt hvorfor! Det er mere sødt og opfriskende end den almindelige kop kaffe, så hvis du ikke er den store kaffedrikker, er denne helt perfekt til dig. Vi laver vores iskaffe med vores cashewcreme fra Rapunzel som smager himmelsk!
Iskaffe med cashewcreme
Antal: 2 glas
Ingredienser
- 2 x 60 ml. espresso
- 4 dl. Havredrik
- 30 g. Rapunzel cashewcreme
- 30 g. sirup
- 4 store isterninger
Sådan gør du
- Tilbered din espresso og lad den køle lidt af mens du gør det andet klar
- Kom 2 isterninger i hvert glas og dæk med havredrik
- Bland sirup og cashewcreme i en lille skål
- Tilsæt espressoen i glassene
- Dryp karamellen rigeligt henover og nyd
Har du lyst til noget mere sødt? Se vores opskrift på Bionella banan shake.
0 kommentarer