Gulerodskage med panela
Lækker, svampet gulerodskage med panelasukker
Ingredienser
- 275 g revet gulerod
- 250 g rapsolie
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 100 g mandelmel
- 200 g panelasukker
- 4 æg
- 1 tsk kanelpulver
Frosting
- 300 g neutral friskost
- 50 g panelasukker
- 1½ tsk citronsaft
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Bland æg, panelasukker, kanel og olie i en skål og pisk med en håndmixer i ca. 5 minutter til blandingen er luftig
- Bland mel og bagepulver sammen og kom det i æggemassen
- Tilsæt herefter de revet gulerødder og mandelmel
- Kom dejen i en smurt springform på ca. 25 cm
- Bag den i ovnen i ca. 40 minutter
- Lad kagen køle ned
Frosting
- Pisk friskost, panela og citron sammen med en håndmixer
- Smør frostingen på den afkølede kage, og pynt evt. med grofthakkede valnødder
0 kommentarer