Gulerodskage med kokosolie

25 aug 2020 | Bagværk, Dessert, Vegetarisk

 

Gulerodskage med kokosolie

Samlet tid50 minutter
Ret: Dessert
Antal: 1 portion
Forfatter: Idé og opskrift udviklet af Bio Planete

Ingredienser

  • 120 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • En knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 120 g gulerodsjuice
  • 1 spsk kokosolie fra BIO PLANETE

Creme til toppen

  • 100 g naturel flødeost
  • 1 tsk hørfrøolie
  • 10 g honning
  • 20 g rosiner

Sådan gør du

  • Bland mel, sukker og salt
  • I en anden skål blander du ægget, gulerodjuice og kokosolie
  • Pisk lidt efter lidt, de tørre ingredienser i æggeblandingen
  • Kom dejen i en form, og bag den i ovnen ved 180 grader i 12 min
  • Pisk smøreosten med honning og hørfrøolien, og bland til sidst rosinerne i cremen
  • Smør cremen på kagen, når kagen er kold

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00