Grøntsagsroser
Antal: 10 personer
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 2 squash
- 2 pastinakker
- 2 roer
- 250 gram naturel yoghurt eller kvark
- 2 spsk. creme fraiche
- 2 shoyu
- 2 spsk. Bio Planete ristet sesamolie
- ½ tsk. knust hvidløg
- 4 spsk. sesamfrø
Noter
Vask grøntsagerne og skær i tynde skiver. Læg dem i saltet kogende vand i 5 minutter og lad dem derefter dryppe af. Varm ovnen op til 180°C.
Rul butterdejen ud og skær det på den lange led i cirka 4 cm tykke skiver. Bland yoghurt, creme fraiche, soja, sesamolie og hvidløg og fordel det på dejstriberne. Læg grøntsagerne på dejen i en række. De bør overlappe hinanden ligesom tagsten og række udover dejens ene side. Fold dejstriben på midten og rul den sammen. Læg hver rulle i en muffinform, pynt med sesamfrø og sesamolie.
Bag i 40-45 minutter.
[bloginn id="Grøntsagsroser"]
0 kommentarer