Grøntsagsroser

9 dec 2018 | Forret, Opskrifter, Snacks, Tilbehør, Vegetarisk

Grøntsagsroser

Tilb. tid40 minutter
Samlet tid40 minutter
Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 2 squash
  • 2 pastinakker
  • 2 roer
  • 250 gram naturel yoghurt eller kvark
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 2 shoyu
  • 2 spsk. Bio Planete ristet sesamolie
  • ½ tsk. knust hvidløg
  • 4 spsk. sesamfrø

Noter

Vask grøntsagerne og skær i tynde skiver. Læg dem i saltet kogende vand i 5 minutter og lad dem derefter dryppe af. Varm ovnen op til 180°C.
Rul butterdejen ud og skær det på den lange led i cirka 4 cm tykke skiver. Bland yoghurt, creme fraiche, soja, sesamolie og hvidløg og fordel det på dejstriberne. Læg grøntsagerne på dejen i en række. De bør overlappe hinanden ligesom tagsten og række udover dejens ene side. Fold dejstriben på midten og rul den sammen. Læg hver rulle i en muffinform, pynt med sesamfrø og sesamolie.
Bag i 40-45 minutter.
[bloginn id="Grøntsagsroser"]

0 kommentarer

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00