Vi har været i køkkenet og lavet glutenfri korenderkager som er en perfekt småkage til eftermiddags kaffen, julens bagværk eller som en lille snack i madpakken. Det er en dejlig lille kage der har en god kokos og korender smag. Der kan altid kommes flere korender i hvis I ønsker en mere kraftfuld smag.
Glutenfri korenderkager
Ingredienser
- 250 g. smør
- 2 æg
- 500 g. sukker
- ½ tsk. hjortetaksalt
- 125 g. korender*
- 150 g. kartoffelmel*
- 350 g. majsmel*
- 250 g, kokosmel*
Sådan gør du
- Smelt smør i en gryde
- Tag gryden af blusset, når smørret er smeltet
- Tilsæt sukker mens smørret stadig er varmt - rør det godt sammen (muligvis med en håndmixer)
- Tilsæt og rør til sidst korender i - de må ikke ende med at gå i stykker, imens dejen røres sammen.
- Del dejen i 2. Kom hver del på et stykke bagepapir og rul dem til "ruller"
- Kom dejen på køl i en times tid eller til den er hård og fast
- Tænd ovnen på 200°
- Skær småkagerullen i skiver (vælg om de skal være helt tynde eller om de skal have lidt tykkelse).
- Placer den på en bageplade med lidt mellemrum og tryk dem lidt
- Bag dem til de er gyldne i kanten. Hold rigtig godt øje med dem.
- Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en rist. De bliver helt sprøde, når de er afkølede.
Noter
Vi vil altid gerne høre hvad I synes om vores opskrifter, så efterlad gerne en kommentar med ris og ros.
Vores produkter kan findes på vores webshop eller hos den lokale biogan forhandler. Leder du efter andre kage opskrifter? Gå på jagt i hele vores opskrift univers hvor der kan findes alt mellem himmel og jord.
0 kommentarer