Glutenfri boller

7 dec 2018 | Bagværk, Opskrifter

Glutenfri boller

Tilb. tid15 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 10 boller

Ingredienser

  • 30 gram gær
  • 6 dl lunkent vand
  • 1 tsk. honning
  • 1 ½ tsk. æblecidereddike
  • 1 ½ tsk. groft salt
  • 400 gram melblanding fx rismel
  • 50 gram majsmel
  • 30 gram loppefrøskaller
  • Sesamfrø til pynt - prøv også sorte sesamfrø

Noter

Rør vand, gær og honning sammen og lad det stå nogle minutter.
Kom de tørre ingredienser i en skål for sig og bland dem godt.
Rør eddiken i væsken, tilsæt de tørre ingredienser og rør godt med elpisker eller røremaskine, gerne 5-10 min. Dejen skal være jævn og blød.
Lad dejen hæve i 45 min. Hæld den ud på et meldrysset bord. Del den 10-12 dele og form hver dele til en bolle. Læg bollerne på en bagplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min. Pensl bollerne med vand og drys med lyse eller sorte sesamfrø.
Bag dem i 15-18 minutter ved 225 grader og lad dem køle af på en rist, inden de skæres.
[bloginn id="Glutenfri boller rigtig"]

0 kommentarer

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00