Vores brownie med kakaonibs er utrolig nem at bage. Det eneste du skal huske er at følge opskriften og nyde duften mens den er i ovnen. Brownien må endelig ikke bage for længe. Der må gerne være en smule blød kagedej på gaflen, når du stikker i midten. Den skal nok sætte sig, når den køler.
Vores kakaonibs er et sundere alternativ til mørk chokolade, men smager lige så godt og fungerer utrolig lækkert i bagværk og som en lille snack.
Brownie med kakaonibs
Ingredienser
- 230 g smør
- 2,4 dl panelasukker*
- 2,4 dl rørsukker
- 2,4 dl kakaopulver*
- 3 store æg
- 2 tsk vanilje ekstrakt
- 2,4 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver*
- ½ tsk salt
- 1,5 dl kakaonibs*
- 1,5 dl chokoladedråber*
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175°C
- Beklæd et 22x33 cm fad med bagepapir
- I en gryde smelter du smør og de to slags sukker, over medium varme, indtil sukkeret starter med at smelte, det tager ca. 4-5 min. Sæt det til side og lad det køle af.
- Tilsæt et æg af gangen til smør-sukker blandingen og mix det godt sammen mellem hvert æg du tilsætter. Brug evt. et piskeris. Tilsæt kakaopulver og vanilje og bland til du får en glat og skinnede dej.
- I chokoladeblandingen tilsætter du nu mel, bagepulver og salt. Bland til blandingen er glat og uden klumper. Til sidst tilsætter du kakaonibs og chokoladedråber.
- Spred dejen ud i fadet du har beklædt med bagepapir og bag brownien i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle ned og sætte sig, før du skærer den. Velbekomme!
Noter
Vil du prøve et sundere alternativ? Vi har en nem opskrift til chokolademuffins med med sorte bønner, som er en sikker vinder hos os.
Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om vores brownie med kakaonibs, så efterlad gerne en kommentar nedenfor!
0 kommentarer