Banan-daddel muffins med rød linsemel

20 maj 2021 | Bagværk, Dessert, Snacks, Vegetarisk

 

Banan-daddel muffins med rød linsemel

Lækre muffins med banan, honning og dadler som er smagt til med kanel. Perfekt til kaffen eller til børnenes madpakker.

Ingredienser

  • 100 g dadler uden sten
  • ½ tsk natron
  • 0,8 dl kogende vand
  • 2 modne bananer
  • 2 æg
  • 0,6 dl olivenolie
  • 0,8 dl honning
  • tsk vaniljesukker
  • 190 g rød linsemel
  • 2 tsk fine loppefrøskaller
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk chiafrø

Sådan gør du

  • Start med at hakke dadlerne og kom dem i en skål med natron og kogende vand. Dæk til og lad det stå i 10 minutter til det blødt
  • Forvarm ovnen til 170 grader
  • I en anden skål moses bananerne, og tilsæt så æg, olie, honning og vanilje. Bland godt og sæt til side
  • Si linsemel, loppefrøskaller, bagepulver og kanel i en stor skål og tilsæt chiafrø
  • Tilsæt dadlerne til bananerne og mix det godt sammen
  • Kom den våde blanding i melblandingen og bland godt
  • Brug en ske til at fylde muffinsformene (ca. 2/3 fyldt)
  • Bag kagerne i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle ned i 5 minutter før du lægger dem på en rist.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00