Aubergine bruschetta med basilikum og kryddertomat
Lækkert alternativ til den almindelige bruschetta med basilikum og tomat
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 150 g frisk gedeost eller lignende
- 1 aubergine
- 15 cherrytomater
- 1/4 løg
- 6 spsk olivenolie
- 2 spsk lys balsamico
- 1/2 tsk flormelis
- 2 spsk streich kryddertomat
- 2 spsk streich basilikum
- 6 blade frisk mynte
Til dekoration
- Frisk mynte
- Purløg
- Basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginen halvt over, drys med salt og peber og steg dem 4 minutter på hver side på en grillpande
- Skyl og halver tomaterne og snit løg i små tern. Bland løg, lys balsamico, streich, olivenolie og flormelis
- Smag til med salt og peber. Bland tomaterne med dressingen og de fintsnittede mynteblade
- Anret auberginen på en tallerken med tomatsalat og osten ovenpå
- Dekorer med purløg, mynte og basilikumblade
0 kommentarer