Biksemad med jackfruit
Lækker krydret med med kartofler, jackfruit og edamame bønner
Antal: 2 portioner
Ingredienser
- 300 g kartofler - skrællet og skåret i 8 mm skiver
- 1 dåse jackfruit i saltlage - skyl og pres fri fra væde
- 100 g edamamme bønner uden skræl
- 300 ml vand
- 100 ml soja cuisine
- 2 spsk jordnøddeolie
- 1 spsk tamari (sojasovs)
- 1½ spsk tomatkoncentrat
- 1 spsk sennep
- 1 mild chili skåret i små stykker
- 1 spsk revet ingefær
- 1 spsk fine gærflager
- 2 tsk kokosblomstsukker
- ½ tsk gurkemeje
- 2 spsk hakket persille
Til jackfruitsmarinaden
- 3 spsk vand
- 1 spsk jordnøddeolie
- 1 spsk tamari
- 1 spsk kartoffelstivelse
- 1 spsk fine gærflager
- ½ tsk kokosblomstsukker
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at bland alle ingredienser til marinaden - undtagen olien
- Pres jackfruiten fri fra vand og put den herefter i skålen med marinaden og bland godt. Tilsæt salt og peber
- Varm olien i en pande og steg jackfruiten i 3 minutter. Kom den herefter op på en tallerken og læg den til side.
- Tilsæt olie til panden og steg kartoflerne på hver side i ca. 4 minutter, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt derefter ingefær, gurkemeje og tomatkoncentrat, sauter kort og hæld 300 ml vand ved.
- Kog op, og tilføj tamari, sukker, salt og peber. Kog i 8 minutter
- Rør til sidst sennep, gærflager og og soja cuisine i, og lad det simre i yderligere 2 minutter. Tilsæt til sidst jackfruiten og smag til med salt og peber
- Server med drysset persille
0 kommentarer