Pasta med pesto og cherrytomater
Hurtig og smagsfuld pastaret
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 250 g Øko Fusilli m/linser
- 100 g Øko grøn pesto
- 400 g cherrytomater
- 2 stk løg i skiver
- Tørrede krydderurter fx oregano eller timian
- 100 g rucola
- Frisk basilikum
- vegansk ost eller gærflager til drys
Sådan gør du
- Kog fusilli som anvist på posen.Pil løg, halvér og skær i skiver. Vask cherrytomaterne og halvér dem.Tag en stor sauterpande frem og sæt på højeste varme.Kom olie, tomater og løg i panden. Steg hurtigt, rør hyppigt og krydr med lidt tørrede urter, salt og peber. Skru helt ned for varmen.Sigt vandet fra den kogte pasta og kom pastaen ned i panden.Kom pesto og rucola i panden og vend forsigtigt det hele sammen.Drys eller smuldr osten over retten og servér.Retten kan varieres i det uendelige: Tilføj oliven, peberfrugt, squash, revne gulerødder etc.
0 kommentarer