Amaizin

Amaizin – eksotisk økologi

Det økologiske mærke Amaizin bliver ført af den hollandske virksomhed, DO-IT, og omfavner en samling af eksotiske økologiske varer. Personerne bag Amaizin rejser verden rundt i deres søgen på inspiration fra spændende lokale retter, opskrifter og producenter, og det kan ses i deres eksotiske sortiment. Her finder du produkter inspireret af mange forskellige nationaliteter.

DO-IT, som står bag Amaizin, er en ledende hollandsk økologisk virksomhed, der blev etableret i 1990. Virksomheden blev etableret af Poppe Braam, der stadig er i fuld vigør i DO-IT og direkte ansvarlig for kontakten til økologiske landmænd og producenter i hele verden.

DO-IT er en kendt virksomhed inden for dansk økologi, og forskellige danske grossister har gennem mange år solgt DO-ITs produkter. Fra den 1. juli 2017 overtog Biogan ansvaret for salget i Danmark til specialhandlen, supermarkeder samt foodservice af DO-ITs to brands, Amaizin og La BIO IDEA. Biogan forhandler i dag en lang række lækre økologiske produkter fra de to brands, som du alle kan finde i vores webshop.

Produkter fra Amaizin

Et bredt økologisk sortiment

For at tilbyde et bredt og varieret økologisk sortiment, forhandler vi, udover vores egne økologiske mærker, en lang række forskellige brands og produkter.

For at tilbyde et bredt og varieret økologisk sortiment, forhandler vi, udover vores egne økologiske mærker, en lang række forskellige brands og produkter.
Læs mere om BioganBliv leverandør

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00