Rapunzel Naturkost

Rapunzel – den økologiske pioner

Rapunzel Naturkost, der blev grundlagt i 1974 af Jennifer Vermeulen og Joseph Wilhelm, er en af pionererne inden for den økologiske fødevarehandel. Virksomheden startede i det små, men er i dag en af de førende producenter og forhandlere af økologiske produkter og beskæftiger over 300 medarbejdere.

Ideen med Rapunzel har fra første dag været at fremstille certificerede, økologiske, naturlige og vegetariske produkter. Rapunzels motto er ”Organics with love” eller ”Økologi med kærlighed”, og disse ord er ledende for hele virksomhedens ånd og arbejdsgang. Overfor samarbejdspartnere fremhæver Rapunzel ikke kun kvaliteten af fødevarerne, men også livskvaliteten for landmændene. Af denne grund blev HAND IN HAND projektet etableret i 1992, hvilket kombinerer ideen om certificeret økologisk landbrug med Fair Trade.

Rapunzel er særligt kendt for deres nøddecremer, som de startede med at producere helt tilbage i 1978. I dag omfavner deres sortiment over 450 forskellige produkter. Udover at have mange års erfaring og gode maskiner lægger Rapunzel også stor vægt på råvarerne. De har blandt andet projekter, hvor de selv dyrker abrikoser og har leverandører, som de har arbejdet sammen med i mange år. Dette giver den rigtige kvalitet og en super gennemsigtighed og sporbarhed. I vores sortiment finder du en lang række produkter fra Rapunzel, der er ideelle til din eller dine kunders økologiske hverdag.

Udvalgte produkter fra Rapunzel

Et bredt økologisk sortiment

For at tilbyde et bredt og alsidigt økologisk sortiment, forhandler vi, udover vores egne økologiske mærker, en lang række forskellige spændende brands og produkter.

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00