GEO

GEO – fra frø til grøntsag

GEO er en del af Bavicchi, der blev etableret I 1896, og som producerer og distribuerer havefrø verden over. Virksomhedens styrke er produkternes kvalitet og en tilgang til innovation, som har været værdsat i markedet i mere end et århundrede. I dag er Bavicchis primære mål at følge med de høje standarder til produktion og innovative ideer, som de møder fra ambitiøse klienter verden over.

Blandt andet derfor udviklede Bavicchi i 1999 en række skræddersyede økologiske produkter til helsemarkedet under det nye brand, GEO. Her produceres et helt sortiment af økologiske frø og tilbehør, tænkt til såvel hjemme som professionel brug. I dag sælges GEO i mere end 40 lande, Danmark inklusiv, og er det førende mærke i flere af disse lande. Vi kan varmt anbefale produkterne fra GEO til dig, der har grønne fingre og kan se det skønne i at dyrke grøntsagerne selv fra bunden.

GEO er ligeledes kendt for den høje fødevaresikkerhed – når deres frø er godkendt til spiring, har de været igennem en lang proces for at sikre, at mikrobiologien er helt i top.

Sprouter og dehydrator

GEO producerer også Sproutere og dehydratorer til spiring af frø og tørring af frugt og grøntsager. Hos Biogan kan du finde de flotte og praktiske Sproutere og dehydratoren fra GEO, så du kan komme godt i gang med din egen spiring og dyrkning af frugt og grønt.

Udvalgte produkter fra GEO

Et bredt økologisk sortiment

For at tilbyde et bredt og varieret økologisk sortiment, forhandler vi, udover vores egne, en lang række forskellige brands.

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00