Dannevang

Vores egen serie

Dannevang er en serie af lækre økologiske kolonialprodukter i eksklusiv indpakning. Siden 2016 har vi hos Biogan selv ristet og smagsgivet de lækre og populære snacks på adressen i Aarhus. Vi har sat barren højt, og vi sætter en ære i at skabe mindeværdige smagsoplevelser for vores kunder. Derfor er udvalget af vores salte og smagsgivere til ristningen utrolig bredt. For at undgå, at vores snacks bliver fedtede, lægger vi det specifikke produkt i blød med den udvalgte salt eller krydderi, inden det ristes i nødderister eller ovn. Ved denne ristemetode kan vi nemlig undlade at tilføje olie til produktionen, hvilket ofte er synderen, når det kommer til fedtede snacks.

Mængder, der passer dig

Hos Biogan er vi interesseret i, at vores kunder får lige præcis, hvad de ønsker. Derfor tager vi gerne imod specialordrer, som kan håndteres i vores eget pakkeri og risteri.

I Biogan er vi meget opsøgende i forhold til nye produkter, og derfor udvider og opdaterer vi hele tiden vores sortiment. Det gør vi for at følge med de vigtigste trends og give vores kunder de bedste og mest efterspurgte løsninger. Husk at du kan følge med, når vi tilføjer nye produkter til sortimentet, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Se hele Dannevang-serien i vores webshop

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00