BIO PLANÈTE

BIO PLANÈTE – når drømme bliver til virkelighed

Tilbage i 1984 forelskede grundlæggeren af BIO PLANÈTE, Franz J. Moog sig i den smukke natur i Cathar regionen, der ligger mellem Carcassonne og Toulouse i Sydfrankrig. Han indså, at dette solrige landskab måtte være det ideelle sted at udleve drømmen om et økologisk landbrug.

For 30 år siden, i 1989, overtog Franz Moogs datter, Judith Moog forretningen og visionen om et økologisk landbrug. Fra en beskeden start på gården “Domaine de la Planète” udviklede tingene sig hurtigt til en succesfuld oliemølle, Ölmuhle Moog, og i dag er det godkendte varemærke BIO PLANÈTE, en enestående producent af økologiske olier. Judiths passion er at bidrage til, at den eneste moderne og bæredygtige form for landbrug er det økologiske.

BIO PLANÈTEs, Ölmuhle Moog, blev den første oliemølle, som udelukkende beskæftiger sig med økologiske olier. Ved BIO PLANÈTE forenes den nyeste teknologi med traditionelle produktionsmetoder, hvor der altid vælges den mest skånsomme forarbejdningsmetode. På BIO PLANÈTEs oliemølle bliver frø, frugter og nødder til lækre, rene og smagfulde økologiske olier, som vi klart kan anbefale til din madlavning.

Se videoen om Bio Planéte her

Hvor kan man købe BIO PLANÈTE produkter?

BIO PLANÈTEs produkter kan købes i en lang række danske helsekostbutikker og webshops:

Helsam.dk

Helsebixen.dk

Med24.dk

Naturoghelse.dk

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00