Go Back

Orzotto med pistaciepesto og svampe

Lækker vegansk cremet orzotto med svampe, pistaciepesto og soja cuisine

Ingredienser

  • 350 g perlebyg
  • 1,3 liter grøntsagsbouillon
  • 120 g pistaciepesto (kan kan laves ud af 90 g. rå pistacienødder og 30 g. smagsneutral olie)
  • 230 g svampe (rens og skær ud i skiver)
  • 1 stort skalotteløg
  • 120 g soja cuisine
  • pistacienødder til pynt
  • olivenolie, salt og peber

Sådan gør du

  • Hak skalotteløget fint og sauter det med en spsk olivenolie i en stor pande
  • Tilsæt svampene. Kom perlebyggen i en si og skyl den grundigt
  • Kom perlebyggen ned til svampene og lad det stege med i 2-3 minutter
  • Tilsæt bouillonen lidt efter lidt, imens du blander, ligesom når du laver en risotto.
  • Når alt bouillonen er tilsat og absorberet i orzottoen blande du din pistaciepesto med soja cuisine og tilsætter det til din orzotto. Smag til med salt og peber.
  • Lad retten køle en smule ned inden servering, og server med hakkede pistacienødder på toppen.