Go Back

Glutenfrie muffins med hasselnødder og kakao

Lækre glutenfrie muffins med kakao og hasselnødder

Ingredienser

  • 140 g rismel
  • 140 g risdrik
  • 40 g ristede hasselnødder
  • 15 g usødet kakaopulver
  • 100 g sukker (evt. kokosblomstsukker)
  • 50 g smagsneutral olie
  • 8 g bagepulver

Sådan gør du

  • Hak hasselnødderne medium fint
  • Bland rismel, kakao, sukker, bagepulver og de hakkede hasselnødder i en skål
  • Bland olien med risdrikken, og hæld nu denne over melblandingen. Brug gerne en elpisker og pisk til du har en cremet konsistens.
  • Hæld nu dejen op i en smurt form til muffins, (papirforme kan også bruges)
  • Fyld dem ca. ¾ op og bag dem ved 175°C i omkring 20 minutter.
  • Fjern kagerne fra ovnen med det samme, og drys med lidt hakkede hasselnødder. Lad dem afkøle helt.