Go Back

Gulerodskage med panela

Lækker, svampet gulerodskage med panelasukker
Ret: Dessert, Snack

Ingredienser

  • 275 g revet gulerod
  • 250 g rapsolie
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g mandelmel
  • 200 g panelasukker
  • 4 æg
  • 1 tsk kanelpulver

Frosting

  • 300 g neutral friskost
  • 50 g panelasukker
  • tsk citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Bland æg, panelasukker, kanel og olie i en skål og pisk med en håndmixer i ca. 5 minutter til blandingen er luftig
  • Bland mel og bagepulver sammen og kom det i æggemassen
  • Tilsæt herefter de revet gulerødder og mandelmel
  • Kom dejen i en smurt springform på ca. 25 cm
  • Bag den i ovnen i ca. 40 minutter
  • Lad kagen køle ned

Frosting

  • Pisk friskost, panela og citron sammen med en håndmixer
  • Smør frostingen på den afkølede kage, og pynt evt. med grofthakkede valnødder