Go Back

Spaghettiret med stegte kikærter

Smagsfuld tomatsovs med pasta og stegte kikærter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 pose spaghetti med vilde hvidløg
  • 1 flaske mosede tomater (500 ml)
  • 1 hakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2-3 gulerødder
  • tsk honning
  • 1-2 spsk hvidvinseddike
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber
  • 1 dåse kikærter
  • Olivenolie
  • Salt og paprika

Sådan gør du

  • Skræl og hak løg og hvidløg, steg dem til de er gennemsigtige
  • Tilsæt de mosede tomater og tilføj revet gulerødder, lad de simre i 10 min
  • Smag til med honning, hvidvinseddike, salt og peber
  • Hak basilikummen og tilsæt den i pastasovsen kort før servering
  • Hæld kikærterne på en varm pande med lidt olivenolie
  • Tilføj salt og paprika efter smag
  • Rist dem til de får en gylden og sprød overflade
  • Anret retten toppet med kikærterne