Go Back

Græsk inspireret salat med røde ris

Smagsfuld salat med bønner, røde ris og grøntsager

Ingredienser

  • 2 dl røde ris
  • 100 g kogte kidneybønner (husk iblødsætning)
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 g cherrytomater skåret i halve
  • 4-6 forårsløg
  • 50 g kalamata oliven
  • 75 g cashewnødder
  • 100 g feta
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber

Dressing

  • 1 spsk sennep
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 5 spsk olivenolie
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Start med at kog risen efter anvisningen på posen, lad dem køle af
  • Bland dressingen af sennep og balsamico og bland derefter olien i. Smag til med citron
  • Bland bønnerne, rød peber, sauterede forårsløg, halverede oliven og de røde ris
  • Vend forsigtigt de halverede cherrytomater i
  • Hæld dressingen over salaten og lad den gerne trække lidt
  • Rist cashewnødderne på en pande, og vend dem derefter i salaten sammen med fetaen. Krydr med salt og peber. Server straks