Go Back

Salte muffins med boghvede

Veganske madmuffins med gulerødder og soltørrede tomater
Ret: Forret, Hovedret

Ingredienser

  • 150 g boghvedemel
  • 75 g rismel
  • 12 g bagepulver
  • 300 g Bridge havredrik
  • 60 g olivenolie
  • 100 g skrællede gulerødder
  • 60 g soltørrede tomater
  • 7 g salt
  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Bland boghvedemel med rismel, bagepulver og salt i en skål
  • Hæld olie og boghvededrik i en skål og bland de to
  • Hæld dem i skålen med mel og pisk. Tilsæt fintrevet gulerod, soltørrede tomater(skyllet, presset og hakket) og timian
  • Hæld blandingen i forme. Bag ved 180 grader i 25/30 minutter. Test med en tandstik om de er færdige, tag dem ud af ovnen og lad dem køle af