Go Back

Squash med bulgur vendt i tomat og ramsløg

Lækker ret der kan bruges som tilbehør, eller som en hovedret
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1 gul squash (alternativt kan en grøn squash bruges)
  • 300 ml vand
  • 75 g bulgur
  • 1 knivspids baharat eller andet krydderi
  • 1 rødløg
  • 2 stilke purløg
  • 3 grene timian
  • 1 tsk salt
  • 60 g streich ramsløg og tomat
  • Soltørrede tomater efter smag

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 170 grader
  • Vask og udhul squash med en spiseske. Marinér med olie, salt og timian
  • Bag squashen i 15 minutter i ovnen
  • Kog vand med baharat efter anvisning på posen
  • Snit rødløg i små tern og purløg i små ringe. Bland bulgur med streich, rødløg ,purløg og soltørrede tomater og fyld i den bagte squash
  • Pynt med hakkede friske ramsløg eller andre krydderurter