Squash med bulgur vendt i tomat og ramsløg
Lækker ret der kan bruges som tilbehør, eller som en hovedret
Antal: 2 personer
- 1 gul squash (alternativt kan en grøn squash bruges)
- 300 ml vand
- 75 g bulgur
- 1 knivspids baharat eller andet krydderi
- 1 rødløg
- 2 stilke purløg
- 3 grene timian
- 1 tsk salt
- 60 g streich ramsløg og tomat
- Soltørrede tomater efter smag
Forvarm ovnen til 170 grader
Vask og udhul squash med en spiseske. Marinér med olie, salt og timian
Bag squashen i 15 minutter i ovnen
Kog vand med baharat efter anvisning på posen
Snit rødløg i små tern og purløg i små ringe. Bland bulgur med streich, rødløg ,purløg og soltørrede tomater og fyld i den bagte squash
Pynt med hakkede friske ramsløg eller andre krydderurter