Go Back

Aubergine bruschetta med basilikum og kryddertomat

Lækkert alternativ til den almindelige bruschetta med basilikum og tomat
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 150 g frisk gedeost eller lignende
  • 1 aubergine
  • 15 cherrytomater
  • 1/4 løg
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk lys balsamico
  • 1/2 tsk flormelis
  • 2 spsk streich kryddertomat
  • 2 spsk streich basilikum
  • 6 blade frisk mynte

Til dekoration

  • Frisk mynte
  • Purløg
  • Basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær auberginen halvt over, drys med salt og peber og steg dem 4 minutter på hver side på en grillpande
  • Skyl og halver tomaterne og snit løg i små tern. Bland løg, lys balsamico, streich, olivenolie og flormelis
  • Smag til med salt og peber. Bland tomaterne med dressingen og de fintsnittede mynteblade
  • Anret auberginen på en tallerken med tomatsalat og osten ovenpå
  • Dekorer med purløg, mynte og basilikumblade