Go Back

Glutenfri kakaosnegle med mandel og kokos

Lækre kakaosnegle med mandel og kokos
Ret: Dessert, Snack
Antal: 24 stk

Ingredienser

  • 200 g mandelmel
  • 4 spsk johannesbrødkernemel
  • 1/2 tsk natron
  • 150 g kokosolie
  • 200 g kokosblomstsirup
  • 100 g kokosblomstsukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 knivspids salt
  • 3 spsk usødet kakao

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160 grader varmluft
  • Bland alle ingredienserne. undtagen kakaopulveret, til en glat dej
  • Del dejen i to lige store dele, bland kakaopulver i den ene del
  • Læg begge dele i fryseren i 5 minutter
  • Tagdejkuglerne ud af fryseren og rul hver af dem mellem to stykker bagepapir, sådu har to rektangler
  • Læg den ud rullede kakaodej ovenpåden lyse dej og rul dem kort, for at forbinde dem. Skær siderne af med en skarpkniv, så det bliver et fint rektangel. Læg dejen på bagepapiret i fryseren i 5 minutter
  • Med hjælp af bagepapiret rullesdejen stramt til en pølse. Læg den færdig dejrulle i fryseren i 10 minutter.
    Skær dejen i skiver af ca. 1 cm tykkelse, læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem bage i 10-12 minutter til de er gyldne.