Vask laksen, dup den tør og del den i 4 lige store stykker
Vask grøntsager og skær dem i skiver. Skræl løgene og skær dem i fine ringe
Læg et lag vasket persille på avispapiret og læg derefter laksestykkerne ovenpå. Fordel olivenolien ud over laksen og krydr med salt og peber
Læg grøntsagerne, løg og timian oven på laksen
Læg resten af persillen ovenpå som et låg. Læg nu resten af af persillen ovenpå, som et låg
Luk avisen rundt om laksen, så den er helt pakket ind. Gennemvæd pakken i saltvand, så avispapiret bliver vådt
Tilbered laksepakken på grillen i 20-25 min.
Bemærk: Når man griller i avispapir, får laksen en lækker røgfyldt aroma. Det er dog vigtigt at laksen er helt dækket med persillen, så farven fra avisen ikke smitter af på laksen. Alternativt kan sølvpapir bruges.