Go Back

Bagekartofler med røde linser

Ingredienser

  • 2 store bagekartofler
  • 250 gram kvark
  • 100 ml mælk eller vand
  • 30 ml Bio Planete hørfrøolie
  • 1 spsk. Bio Planete olivenolie
  • 250 gram røde splitlinser
  • 6-8 cherrytomater
  • 1 håndfuld karse
  • 6-8 oliven

Noter

Pak de to kartofler ind i staniol og læg dem på grillen. Læg de færdige kartofler på tallerken og skær en rille i midten. Skub kartoffelmassen lidt ud til siderne med en gaffel og hæld olivenolie i, så den bliver dejlig cremet.
Til fyldet tilberedes de røde splitlinser efter anvisning på posen. Kvark blandes med mælk eller vand og derefter hørfrøolien. Det smages til med salt og peber, og lægges ned i kartoflerne. Linser, karse, oliven, tomater lægges også i tomaterne og krydres med salt og peber.