Go Back

Blended ice coffee

Lækker og cremet blendet ice coffee - perfekt til sommerens varme dage
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 ice coffé veggy (nedkølet)
  • 200 ml risdrik med kakao
  • 1-2 spsk sukker
  • Kakaopulver
  • Flødeskum

Sådan gør du

  • Start med at fylde en isterning bakke med den ene ice coffé veggy, og kom den i fryseren i mindst 4 timer - den skal være helt frossen. Lad den anden blive i køleskabet
  • Gør nu det samme med risdrikken - lav isterninger og frys dem ned
  • Når de to er frosset, kommes de i en blender sammen med den sidste ice coffe.
  • Tilsæt 2 spsk. sukker, og blend til du har en cremet og skummende drik
  • Hæld det nu i to aflange glas, tilsæt evt. lidt isterninger og slut af med flødeskum og drys med lidt kakaopulver - servér med det samme.