World Bio

World Bio – dedikeret til specialhandlen

World Bio er Biogans eget økologiske brand, der blev lanceret i 2018 og er udviklet særligt til specialforhandlere. Motivationen for at lave serien, World Bio, opstod da vi oplevede en stigende efterspørgsel efter et brand, der var skræddersyet til specialbutikker i Danmark. Derfor udviklede vi dette brand, der er dedikeret til og udelukkende sælges i specialbutikker.

World Bio er til en start introduceret i Danmark, hvor vi tilbyder et lækkert sortiment af økologiske nødder, tørrede frugter, kerner og bønner. De økologiske produkter er udvalgt fra hele verden, for at holde den høje kvalitet, men de bliver alle pakket i en eksklusiv og letgenkendelig emballage her i Danmark. World Bio serien fås primært i poser med større indhold end markedet normalt tilbyder, så vores specialforhandlere kan give deres faste kunder de mængder, de ønsker til hverdagens madlavning. Det er vigtigt for os, at vores kunder får noget for pengene, og derfor tilbyder vi World Bio i store mængder til konkurrencedygtige priser.

Udvalgte produkter fra World Bio

Et bredt økologisk sortiment

For at tilbyde et bredt og varieret økologisk sortiment, forhandler vi, udover vores egne økologiske mærker, en lang række forskellige brands og produkter.

Vi tilbyder også specialløsninger

Har du brug for en særlig løsning, tager vi gerne en snak om dit behov.
Læs mere

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00