Veganske pizzasnegle

Forb. tid20 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid45 min
Antal: 6 personer (ca. 40 små snegle)

Ingredienser

  • cirka. 100 gram fint sojakød
  • 250 ml vege-bouillon
  • 1 finthakket løg
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 glas tomatsauce med basilikum
  • 1 spsk. gærflager
  • salt
  • peber
  • italienske krydderier
  • 800 gram pizzadej
  • 100 gram vegansk ost eller gærflager til drys

Noter

Kog sojakød efter anvisning på posen.
Svits løg i olivenolie og tilsæt sojakød. Bland med tomassaucen, gærflager, salt, peber og smag til med italienske krydderier.
Halver pizzadejen, rul ud og fordel den ene halvdel af tomatblandingen derpå. Rul dejen med saucen til en lang pølse og skær i ca. 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på en bageplade og bag ved 180°C i cirka 25 min. Strø med gærflager ca. 5 minutter inden de er færdige.