Vegansk is med banan crumble og jordbær

21 apr 2023 | Opskrifter

 

Vegansk Is med banan crumble og jordbær

Isen er lavet på blandt andet økologisk ris drik fra italienske The Bridge Bio
Ret: Dessert
Køkken: Italiensk
Keyword: crumble, is, is dessert, risdrik, vegansk, vegansk is,, veganske energikugler
Forfatter: The Bridge Bio

Ingredienser

Til isen

  • 400 ml Ris drik neutral
  • 100 ml Ris cuisine
  • 60 ml agavesirup
  • 30 g usødede cornflakes

Til banan crumble

  • 70 g tørrede bananer
  • 50 g sukkerfri cornflakes
  • 30 g kandiseret ingefær
  • 200 g friske jordbær

Sådan gør du

  • Kom risdrik og ris cuisine i en lille gryde.
  • Varm op til ca. 70 grader, sluk for varmen og tilsæt cornflakes.
  • Vent 10-15 minutter, og filtrer herefter blandingen og kom væsken i en ismaskine ellers frys det i en lille beholder.
  • Skær det derefter i stykker og blend det i en kraftig blender, indtil du får en cremet konsistens.
  • Til crumble blandes bananerne, den kandiserede ingefærog cornflakes i en blender.
  • Rist blandingen i en bradepande i et par minutter, indtildet er meget sprødt, og lad det herefter køle af.
  • Blend de friske jordbær, indtil du får en glat og ensartetkonsistens.
  • Server isen i glas med et par skefulde jordbærkompot ogmasser af crumble.
     

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00