Vegansk Is med banan crumble og jordbær
Isen er lavet på blandt andet økologisk ris drik fra italienske The Bridge Bio
Ingredienser
Til isen
- 400 ml Ris drik neutral
- 100 ml Ris cuisine
- 60 ml agavesirup
- 30 g usødede cornflakes
Til banan crumble
- 70 g tørrede bananer
- 50 g sukkerfri cornflakes
- 30 g kandiseret ingefær
- 200 g friske jordbær
Sådan gør du
- Kom risdrik og ris cuisine i en lille gryde.
- Varm op til ca. 70 grader, sluk for varmen og tilsæt cornflakes.
- Vent 10-15 minutter, og filtrer herefter blandingen og kom væsken i en ismaskine ellers frys det i en lille beholder.
- Skær det derefter i stykker og blend det i en kraftig blender, indtil du får en cremet konsistens.
- Til crumble blandes bananerne, den kandiserede ingefærog cornflakes i en blender.
- Rist blandingen i en bradepande i et par minutter, indtildet er meget sprødt, og lad det herefter køle af.
- Blend de friske jordbær, indtil du får en glat og ensartetkonsistens.
- Server isen i glas med et par skefulde jordbærkompot ogmasser af crumble.