Vegansk Is med banan crumble og jordbær

Isen er lavet på blandt andet økologisk ris drik fra italienske The Bridge Bio
Ret: Dessert
Køkken: Italiensk
Keyword: crumble, is, is dessert, risdrik, vegansk, vegansk is,, veganske energikugler
Forfatter: The Bridge Bio

Ingredienser

Til isen

  • 400 ml Ris drik neutral
  • 100 ml Ris cuisine
  • 60 ml agavesirup
  • 30 g usødede cornflakes

Til banan crumble

  • 70 g tørrede bananer
  • 50 g sukkerfri cornflakes
  • 30 g kandiseret ingefær
  • 200 g friske jordbær

Sådan gør du

  • Kom risdrik og ris cuisine i en lille gryde.
  • Varm op til ca. 70 grader, sluk for varmen og tilsæt cornflakes.
  • Vent 10-15 minutter, og filtrer herefter blandingen og kom væsken i en ismaskine ellers frys det i en lille beholder.
  • Skær det derefter i stykker og blend det i en kraftig blender, indtil du får en cremet konsistens.
  • Til crumble blandes bananerne, den kandiserede ingefærog cornflakes i en blender.
  • Rist blandingen i en bradepande i et par minutter, indtildet er meget sprødt, og lad det herefter køle af.
  • Blend de friske jordbær, indtil du får en glat og ensartetkonsistens.
  • Server isen i glas med et par skefulde jordbærkompot ogmasser af crumble.