Vegansk cashew oste sovs

Vegansk ostesovs med masser af smag

Ingredienser

  • 3,5 dl cashewnødder
  • 2,5 dl mandeldrik
  • 2 fed hvidløg
  • 0,6 dl gærflager
  • 1 jalapeno chili
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk løgpulver
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk salt
  • sort peber

Sådan gør du

  • Start med at ligge cashewnødderne i blød i ca. 1 liter vand i mindst 2 timer. Denne proces er vigtig, da man ellers ikke kan blende sovsen helt glat.
  • Når cashewnødderne er blødt op, kan du gå i gang med sovsen. Kom cashewnødder, hvidløg, gærflager, mandeldrik, jalapeno, gurkemeje, paprika, løgpulver, dijonsennep, salt og peber ned i en foodprocessor eller kraftig en blender og blend til du får en glat sovs.
  • Smag til og tilsæt ekstra krydderier hvis du synes