Vegansk cashew oste sovs
Vegansk ostesovs med masser af smag
Ingredienser
- 3,5 dl cashewnødder
- 2,5 dl mandeldrik
- 2 fed hvidløg
- 0,6 dl gærflager
- 1 jalapeno chili
- ½ tsk gurkemeje
- ½ tsk paprika
- ½ tsk løgpulver
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk salt
- sort peber
Sådan gør du
- Start med at ligge cashewnødderne i blød i ca. 1 liter vand i mindst 2 timer. Denne proces er vigtig, da man ellers ikke kan blende sovsen helt glat.
- Når cashewnødderne er blødt op, kan du gå i gang med sovsen. Kom cashewnødder, hvidløg, gærflager, mandeldrik, jalapeno, gurkemeje, paprika, løgpulver, dijonsennep, salt og peber ned i en foodprocessor eller kraftig en blender og blend til du får en glat sovs.
- Smag til og tilsæt ekstra krydderier hvis du synes