Sesam Panna Cotta

9 dec 2018 | Dessert, Opskrifter

Sesam Panna Cotta

Tilb. tid15 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 ml fløde
  • 2 gram agar-agar pulver
  • 3 spsk. koldt vand
  • 100 gram sukker
  • 1 spsk. Bio Planete sesamolie
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 moden mango

Noter

Skær mangoen og purér den. Halvdelen af agar-agar røres ud i 3 spsk. koldt vand, til den er glat. Varm mangopuréen i en gryde. Rør agar-agarblandingen
i med et piskeris og lad det simre i to minutter under konstant omrøring.
Hæld den færdige mangoblanding i en brødform, spred det ud og stil det i
køleskabet i cirka 20 minutter.
Hæld resten af ingredienserne i en kasserolle og bland. Lad dem simre i 5-8 minutter. Hæld blandingen ovenpå mangoblandingen og lad det køle af.
Dekorer med sesamfrø før servering.
 

0 kommentarer

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00