Seitan med grønne bønner og forårsløg
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 glas seitan fra Biogan
- 500-700 gram grønne bønner (frosne eller friske)
- sesamolie til stegning
- 2 tsk. tamari
- 4 fed presset hvidløg
- 1 spsk. æble-/balsamicoeddike
- 2 spsk. akaciehonning, agavesirup eller kokosblomstsukker
- 1 spsk. brune sesamfrø
- 1 spsk. sorte sesamfrø
- Forårsløg til pynt
Sådan gør du
- Kom sesamolie på en pande og svits bønnerne i 4-5 min.
- Tilsæt derefter tamari og lad det fordampe ved middel varme.
- Når væsken er fordampet, tages bønnerne af panden.
- Kom lidt olie på panden og tilsæt hvidløg og seitan.
- Brun seitan stykkerne i et par minutter.
- Bland ingefær, æbleeddike og akaciehonning i en skål.
- Kom bønnerne tilbage i panden og tilsæt marinaden.
- Sauter i et minut.
- Tilsæt sesam, sauter et minut mere og tag det af varmen.
- Smag til med salt.
- Bland forårsløg i og server med ris eller lignende.