Salte pandekager med paprikasauce

Ingredienser

  • 100 gram rismel
  • 70 gram kikærtemel
  • 30 gram boghvedemel
  • 270 gram Bridge risdrik
  • 1 tsk. natron
  • ½ pose safran
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 knivspids salt

Saucen:

  • 200 gram Bridge havre cuisine
  • 1 tsk. sød paprika
  • krydderier efter smag
  • 1 håndfuld soltørrede tomater
  • 1 håndfuld rucola

Noter

Bland mel med natron. Bland olie, risdrik og saffron. Hæld blandingen gradvis i skålen med mel. Pisk indtil blandingen er cremet og uden klumper.
Lad det stå i en halv time. Varm en non-stick pande, sænk varmen til minimum og hæld en skefuld af blandingen til pandekagen, der vil hæve med det samme. Vend og varm på den anden side også. Vær forsigtig med ikke at brænde dem.
Tilbered saucen ved at varme ris cuisine og kryddér med salt, paprika og chili efter smag. Skyld de soltørrede tomater og hak i små stykker. Stabl pandekagerne med lidt sauce, tomater og rucola mellem hver pandekage.
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.