Salte muffins med boghvede

14 sep 2020 | Bagværk, Forret, Hovedret, Opskrifter, Snacks, Tilbehør, Vegansk, Vegetarisk

Salte muffins med boghvede

Veganske madmuffins med gulerødder og soltørrede tomater
Ret: Forret, Hovedret

Ingredienser

  • 150 g boghvedemel
  • 75 g rismel
  • 12 g bagepulver
  • 300 g Bridge havredrik
  • 60 g olivenolie
  • 100 g skrællede gulerødder
  • 60 g soltørrede tomater
  • 7 g salt
  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Bland boghvedemel med rismel, bagepulver og salt i en skål
  • Hæld olie og boghvededrik i en skål og bland de to
  • Hæld dem i skålen med mel og pisk. Tilsæt fintrevet gulerod, soltørrede tomater(skyllet, presset og hakket) og timian
  • Hæld blandingen i forme. Bag ved 180 grader i 25/30 minutter. Test med en tandstik om de er færdige, tag dem ud af ovnen og lad dem køle af

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00