Rigatoni med krydret tomatsauce
Ingredienser
- 250 g Biogan Rigatoni
- 200 g vegansk pølse (plantebaseret pølse)
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 tsk. italiensk krydderi
- 1/2 tsk. chilipulver
- salt og frisk peber
- 1 dl. hvidvin eller rødvin
- 1 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ds. flåede tomater
- revet parmesan
- frisk persille
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint og steg dem i olivenolie ved jævn varme i et par minutter.
- Skær pølserne i skiver og steg dem sammen med løgene, til de har fået lidt farve.
- Tilsæt alle krydderierne og vinen. Lad den koge ind til det halve.
- Tilsæt grøntsagsbouillon sammen med de hakkede flåede tomater.
- Lad retten simre, mens pastaen koger. Gem lidt pastavand til at spæde tomatsaucen op med, indtil den har den ønskede konsistens.
- Vend til sidst Rigatonien i tomatsaucen. Pynt med revet parmesan og frisk persille.