Udskriv opskrift
Pad Thai
Pad Thai er en klassiker i det thailandske køkken. Det en sød og let sur stir-fry med bønnespirer, nudler og rejer eller kylling.
Pad thai
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 spsk pad thai woksauce
  • 200 g risnudler
  • 200 g rejer pillede og kogte
  • omelet efter smag i strimler
  • 100 g bønnespirer
  • purløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lime
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 5 spsk pad thai woksauce
  • 200 g risnudler
  • 200 g rejer pillede og kogte
  • omelet efter smag i strimler
  • 100 g bønnespirer
  • purløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lime
Pad thai
Opskriftsvejledning

Tilbered nudlerne efter instruktionerne på pakken.

Opvarm olien i en wok. Tilsæt 3-5 spsk pad thai woksauce og derefter de færdigtkogte nudler. Rør rundt.

Tilsæt derefter rejer, bønnespirer, omelet og purløg og bland det godt sammen.

Pynt med limestykker og servér. Pynt eventuelt også med jordnødder eller cashewnødder.