Udskriv opskrift
Cremet vegansk gulerodssuppe
Gulerodssuppe - økologisk opskrift | Biogan
Antal personer
Ingredienser
  • 1 kg gulerødder
  • 1 stort eller 2 små løg
  • 1 tsk. ingefærpulver
  • 2 kryddernelliker
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. gurkemeje
  • muskatnød
  • 1 liter Bridge mandeldrik
  • 4 spsk. Bridge havre cuisine
  • olivenolie
  • salt
Til dekoration:
  • 1 håndfuld ristede mandler
  • frisk koriander eller persille
Antal personer
Ingredienser
  • 1 kg gulerødder
  • 1 stort eller 2 små løg
  • 1 tsk. ingefærpulver
  • 2 kryddernelliker
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. gurkemeje
  • muskatnød
  • 1 liter Bridge mandeldrik
  • 4 spsk. Bridge havre cuisine
  • olivenolie
  • salt
Til dekoration:
  • 1 håndfuld ristede mandler
  • frisk koriander eller persille
Gulerodssuppe - økologisk opskrift | Biogan
Opskriftsvejledning

Rens og skær gulerødderne i stykker. Snit løg og svist i 3-4 spsk. olie, salt og alle krydderierne bortset fra gurkemeje og muskatnød.

Tilføj gulerødderne efter et par minutter. Hæld da mandeldrik i, dæk til og lad det koge indtil gulerødderne er bløde.

Fjern laurbærbladet, kryddernellikkerne og blend til en cremet konsistens. Tilføj gurkemeje og fint revet muskatnød. Tilføj salt efter behag.

Server suppen i en tallerken med en skefuld havre cuisine pyntet med mandler og friske koriander eller persille.