Udskriv opskrift
Chokoladekager i glas
Chokoladekager - økologisk opskrift | Biogan
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 10 smurte glas
  • 150 gram blødt smør
  • 75 gram sukker
  • 8-10 gram vaniljesukker
  • 3 æg (æggeblomme og -hvide er delt)
  • salt
  • 75 gram smeltet chokolade
  • 175 gram mel
  • 10 gram kakao
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kanel
  • 150 gram mælk
  • 200 gram smeltet hvid chokolade
  • 300 gram neutral smøreost
  • 1 spsk. Bio Planete græskarkerneolie
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 10 smurte glas
  • 150 gram blødt smør
  • 75 gram sukker
  • 8-10 gram vaniljesukker
  • 3 æg (æggeblomme og -hvide er delt)
  • salt
  • 75 gram smeltet chokolade
  • 175 gram mel
  • 10 gram kakao
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kanel
  • 150 gram mælk
  • 200 gram smeltet hvid chokolade
  • 300 gram neutral smøreost
  • 1 spsk. Bio Planete græskarkerneolie
Chokoladekager - økologisk opskrift | Biogan
Opskriftsvejledning

Forvarm ovnen til 180oC. Pisk 75 g smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommer til det er luftigt. Bland flydende mørk chokolade i. Bland mel, bagepulver, kakao og kanel sammen og sigt derover. Hæld mælken i under forsigtig omrøring. Pisk æggehviderne stive og vend det langsomt i blandingen med en røreske. Fordel dejen i glassene og bag i cirka 15-20 minutter på midterste rist.

Til cremen: pisk kort smøreosten, hæld smeltet chokolade, resten af smøret og græskarkerneolien i. Rør til det er glat.
Lad cremen køle af i køleskabet og pynt de nedkølede kager med den før servering.