Pizza med aubergine og peberfrugt
Ingredienser
Dej:
- 300 g hvedemel
- 15 g tørgær
- 190 ml vand
- 1/2 tsk salt
Topping:
- 200 g tomatsauce
- 100 g skinkestrimler
- 1 aubergine
- 1 rød peberfrugt
- 6 spsk Pizza & pasta olie
- 120 g revet ost (fx. parmasan)
- 1 mozeralla
- Salt og peber
- 1 håndfuld græskarkerner
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Bland mel, gær og salt i en stor skål, tilsæt lunkent vand. Ælt alt sammen til en bold. Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
- I mellemtiden skærer du peberfrugten i grove strimler og steg dem i en varm gryde uden fedt. Halver auberginen og skær den i 5 mm tykke skiver. Kom salt og peber samt lidt olie over.
- Stræk dejen med dine hænder, rul den ud på en melet bageplade med bagepapir. Fordel tomatsaucen og kom derefter aubergineskiver, peber- frugt og den revne ost ovenpå.
- Bages i ovnen ved 250 grader top- og bundvarme i ca. 15 minutter.
- Pluk mozzarellaen i stykker og læg den på pizzaen, mens den stadig er varm. Til sidst drysses med hakkede græskarfrø og frisk basilikum.
- Dryp lidt Pizza & pasta olie over pizzaen inden den serveres.