Pizza med aubergine og peberfrugt

Ingredienser

Dej:

  • 300 g hvedemel
  • 15 g tørgær
  • 190 ml vand
  • 1/2 tsk salt

Topping:

  • 200 g tomatsauce
  • 100 g skinkestrimler
  • 1 aubergine
  • 1 rød peberfrugt
  • 6 spsk Pizza & pasta olie
  • 120 g revet ost (fx. parmasan)
  • 1 mozeralla
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Bland mel, gær og salt i en stor skål, tilsæt lunkent vand. Ælt alt sammen til en bold. Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
  • I mellemtiden skærer du peberfrugten i grove strimler og steg dem i en varm gryde uden fedt. Halver auberginen og skær den i 5 mm tykke skiver. Kom salt og peber samt lidt olie over.
  • Stræk dejen med dine hænder, rul den ud på en melet bageplade med bagepapir. Fordel tomatsaucen og kom derefter aubergineskiver, peber- frugt og den revne ost ovenpå.
  • Bages i ovnen ved 250 grader top- og bundvarme i ca. 15 minutter.
  • Pluk mozzarellaen i stykker og læg den på pizzaen, mens den stadig er varm. Til sidst drysses med hakkede græskarfrø og frisk basilikum.
  • Dryp lidt Pizza & pasta olie over pizzaen inden den serveres.