Pad Thai

Pad Thai er en klassiker i det thailandske køkken. Det en sød og let sur stir-fry med bønnespirer, nudler og rejer eller kylling.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid15 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 5 spsk pad thai woksauce
  • 200 g risnudler
  • 200 g rejer pillede og kogte
  • omelet efter smag i strimler
  • 100 g bønnespirer
  • purløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lime

Noter

Tilbered nudlerne efter instruktionerne på pakken.
Opvarm olien i en wok. Tilsæt 3-5 spsk pad thai woksauce og derefter de færdigtkogte nudler. Rør rundt.
Tilsæt derefter rejer, bønnespirer, omelet og purløg og bland det godt sammen.
Pynt med limestykker og servér. Pynt eventuelt også med jordnødder eller cashewnødder.