Ovngrøntsager med trøffelolie

Trøfler er kendt som køkkenets diamant. Med Bio Planètes trøffelolie kan du nemt give dine retter den magiske smag af trøffel.
Tilb. tid40 min
Samlet tid1 t 40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 10 gulerødder orange og lilla
  • 4 roer
  • 4 rødbeder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk salvie
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 2 spsk sesamfrø
  • 3 spsk trøffelolie
  • 1 granatæble
  • salt og peber

Noter

Tænd ovnen og varm op til 200 grader.
Vask gulerødder, roer og rødbeder, skræl dem og skær dem i skiver på langs.
Skræl hvidløgsfed og hak det. Vask salvien og hak også denne.
Læg de hele hasselnødder på en bageplade og bag dem i 10 minutter i ovnen. Vend dem jævnligt. Lad dem køle af og knus dem i en morter.
Bland grøntsager, trøffelolie, salt, peber og hvidløg godt sammen i en stor skål. 
Læg bagepapir på bagepladen og læg grøntsagerne derpå. Lad dem bage i 35 minutter. I mellemtiden,  halver da granatæblet og fjern kernerne.
Afslutningsvis hæld da en lille smule trøffelolie over grøntsagerne og pynt med sesamfrø, hakket salvie, granatæblekerner, knuste hasselnødder, salt og peber.
Velbekomme!