Opskrifter
Crêpes med champignonfyld af cashewpålæg
Fine crêpes med cremet velsmagende champignonfyld af cashewpålæg.
Cremet grøn karry med kylling
En velkrydret thairet med grøn karry, kylling og grøntsager i cremet kokosnødfløde
Kyllingebryst med sortkommenolie
Et lækkert kyllingebryst med velsmagende bagte grøntsager – med en velkrydret smag.
Ovngrøntsager med trøffelolie
Lækre ovngrøntsager med friske granatæblekerner og trøffelolie der giver en magisk smag.
Veganske dadelkugler
Veganske dadelkugler er en lækker og sund snack. De er hurtigt og nemt tilberedt.
Pad thai
Pad thai er en klassiker i det thailandske køkken. Nemt tilberedt med økologisk woksauce.
Vegansk tunsalat
En lækker vegansk tunsalat – helt uden tun med med den lækre veganske jackfruit.
Speltdeller
Speltdeller er et lækkert, protein- og fiberrigt alternativ til frikadeller. De har en pikant let røget smag.
Spelt ris pilaf
En lækker pilaf lavet af spelt ris. Spelt risene giver retten en lækker pikant og let røget smag.
Vegansk pulled jackfruit
Pulled jackfruit er en vegansk udgave af den klassiske pulled pork – helt perfekt i burger og pita!
Olivenbrød
Et lækkert olivenbrød, fuld af smag. Skaber med oliven og soltørrede tomater en mediterran stemning.
Bagekartofler med røde linser
Bagekartofler med røde splitlinser er en lækker vegetarisk ret, fuld af gode olier og proteiner for god mæthed.
Chokoladekager i glas
Fine lækre chokoladekager med creme på toppen. Bagt med græskarkerneolie for lækker smag.
Salat med kartoffel og tofu
En lækker salat med tofu, kartofler og en suveræn vegansk dressing lavet på ris cuisine.
Cremet vegansk gulerodssuppe
En smagfuld vegansk gulerodssuppe. Suppen har en dejlig cremet konsistens og en fyldig smag.
Grøntsagsroser
Flotte grøntsagsroser – grøntsager rullet i butterdej. Dejlig smag af sesam, soja og grøntsager.
Tarteletter med vege-ricotta
Italiensk-inspirerede veganske grøntsagstarteletter. Med lækker vegansk fyld af sojadrik.
Vegansk pålægssalat
En luksusudgave af italiensk salat – nu i en vegansk udgave. Især lækkert med brød.
Kidneybønner i karry/kokos sauce
En cremet vegansk ret fuld af proteiner. Med sine mange krydderier får kidneybønnerne et eksotisk præg.
Sesam Panna Cotta
Med den økologiske sesamolie, får den klassiske italienske dessert en helt ny karakter.
Avocado- og limemayonnaise
En frugtig og frisk mayonnaisevariant, der passer suverænt med fisk, skaldyr og salat.
Spaghetti i tricolor sauce
En flot italiensk-inspireret pastaret. En vegansk udgave med Biogans veganske grønne pesto og havre cuisine.
Salte pandekager med paprikasauce
Salte pandekager med soltørrede tomater. Et anderledes måltid – perfekt som en let forret.
Veganske pizzasnegle
Lækre pizzasnegle med vegansk fyld – perfekt til frokost, i madpakken eller som en hurtig snack.
Cæsarsalat
En frisk og sprød cæsarsalat med vegansk dressing. Både lækker som tilbehør og som et måltid i sig selv.
Aubergineruller med ris
Et dekorativt element i en ret eller som en ret i sig selv. Lækre aubergineruller med vegansk fyld.
Middelhavs-inspireret pastasalat
En frisk og sprød salat med soltørrede tomater og vegansk dressing. Skaber en dejlig mediterran stemning i køkkenet.
Couscous med mango
En lækker couscous-salat. Med frisk mango og ristede græskarkerner har den sprødhed og en afbalanceret smag.
Glutenfri boller
Lækre glutenfri boller. Bagt med loppefrøskaller for at tilføre fugt. Flotte med både lyse og sorte sesamfrø.
Lækker chili sin carne
En lækker vegansk udgave af den klassiske ret chili con carne. Fuld af lækre bønner og smagfulde krydderier.

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup
CVR: DK 25 59 48 94
Dig & Biogan