Opskrifter

 

De fleste af os har nok prøvet at stå i en situation, hvor inspirationen bare er pist væk. Aftensmaden i en travl hverdag, brunch til veninderne eller frokosten til 50 medarbejdere ender ofte med at veksle mellem de samme 5-6 idéer, fordi tiden eller overskuddet til nytænkning ikke lige er der. Det fører tit til nogle mindre sunde alternativer, hvor de samme ingredienser går igen uge efter uge. Ja, vi kender det også. Men vi vil gerne forsøge at hjælpe dig lidt, og derfor har vi samlet en hel side af økologiske opskrifter, der kan bruges til små familier, store middagsselskaber og til dig, der skal lave mad til en hel flok hver dag.

Opskrifterne er lavet med inspiration fra de produkter, du finder i vores store økologiske sortiment. Du finder både de simple retter og de mere eksotiske og specielle retter. Enjoy!

Hjemmelavet yoghurt

Hjemmelavet yoghurt

  Lav nemt din egen yoghurt ved hjælp af en dehydrator. 2 liter Økologisk mælk1 dl økologisk yoghurt naturel4-6 Glas med låg Varm langsomt mælken op i en gryde ved middel varme. Rør med jævne mellemrum. Varm op til ca. 85 grader for at dræbe eventuelle bakterier...

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00