Opskrifter

Seitan med grønne bønner og forårsløg

Seitan med grønne bønner og forårsløg

  Seitan med grønne bønner og forårsløg 1 glas seitan fra Biogan500-700 gram grønne bønner (frosne eller friske)sesamolie til stegning2 tsk. tamari4 fed presset hvidløg1 spsk. æble-/balsamicoeddike2 spsk. akaciehonning, agavesirup eller kokosblomstsukker1 spsk....

Tempeh med nudler, broccoli og rødløg

Tempeh med nudler, broccoli og rødløg

Tempeh med nudler, broccoli og rødløg 1 glas tempeh fra BioganUdon eller soba nudler1 stort rødløg1 stort broccoli4 æg2-3 forårsløgolie til stegning1 lime tamari1 tsk. fivespicePynt evt. med ristede eller saltede peanuts Pil løget og skær det ud i tynde strimler.Skær...

Vegansk tzatziki

Vegansk tzatziki

Vegansk tzatziki lavet på sojadrik Prøv The Bridge Bio´s opskrift på vegansk tzatziki uden græsk yoghurt. 1 L sojadrik1 brev mælkesyrebakterier (omkring 18g mælkesyrebakterier Acidophilus & Bifidus)1 agurkhvidløg 10 ml ekstra jomfru olivenoliesaltfrisk purløg og...

Seitan burger

Seitan burger

Seitan burger Ingredienser til seitan bøffer250 g seitan i glas100 g kartoflerFrisk oregano1 tsk loppefrøskaller3 spsk vandlidt melsalt og peberolie til stegningTilbehør til burger4 burgerbollersalat, tomat, agurk, røde løg, evt. ost.dressing efter ønske Dræn væden...

Morgenmadspizza med Bionella

Morgenmadspizza med Bionella

  Morgenmadspizza med Bionella 70 g havregryn15 g revet kokos2 spsk kakaopulver1/2 tsk kanel1 knivspids salt1/2 banan1 spsk lys ahorn sirup (grade A)50 ml plantedrik (eksempelvis mandeldrik)ToppingBionella chokocremeFrisk frugt efter ønskekokosflager eller...

Vegansk is med banan crumble og jordbær

Vegansk is med banan crumble og jordbær

  Vegansk Is med banan crumble og jordbær Isen er lavet på blandt andet økologisk ris drik fra italienske The Bridge Bio Til isen400 ml Ris drik neutral100 ml Ris cuisine60 ml agavesirup30 g usødede cornflakesTil banan crumble70 g tørrede bananer50 g sukkerfri...

Glutenfri brownie

Glutenfri brownie

  Glutenfri brownie med hindbær Denne brownie er lavet på chufamel. 100 g chufamel7 æg600 g sukker200 g smør325 g mørk chokolade6 spsk kakao1/2 tsk kanel1/2 tsk bagepulver80-100 g hindbær (frosne eller friske) Pisk æg og sukker, smelt chokoladen og smørret(i...

Veganske energikugler

Veganske energikugler

  Veganske energikugler med cashewnøddecreme og kokos 60 g cashew nødder130 g dadler uden sten1 spsk Rapunzel cashewnøddecreme90 g kokosflager1 spsk kokosolie2 spsk kakaopulver1 knivspids vaniljepulver1 knivspids kanel1 knivspids salt2 spsk vand Kom alle...

Horchata de chufa

Horchata de chufa

Horchata de chufa Et sundt vegansk alternativ til mælk. 100 gram chufaknolde1 tsk kanel1 liter vand Opblød chufaknoldene i koldt vand i minimum 24 timer. Lad dem stå i køleskabet og skyld dem efterfølgende med koldt vand.Blend chufa og kanel med 1 liter vand.Si...

Tærtebund med chufamel

Tærtebund med chufamel

Tærte- eller lagkagebund med chufamel 4 æg110 g sukker25 g majsstivelse55 g fintmalet chufamel10 g rismel Pisk æg og sukke i ca. 10 minutter til det bliver stift.Tilsæt mel gennem en sigte og vend det forsigtigt.Smør en tærteform eller nogle lagkageforme og fordel...

Energibarer med yacon sirup

Energibarer med yacon sirup

  Energibarer med yacon sirup 50 g medjoul dadler60 g cashew- eller mandelsmør40 g yacon sirup15 g kokos mild (Neutral)100 g havregryn60 g hakkede ristede pekannødder60 g hakkede ristede pistacienødder50 g friske eller frosne hindbær (optøet)10 g tørrede hindbær...

Mandelmousse med chokolade og abrikos

Mandelmousse med chokolade og abrikos

  Mandel mousse med chokolade og abrikos 300 g smuttede mandler250 g The bridge Bio mandeldrik30 g majsolie5 g rørsukker2 spsk abrikosmarmelade50 g mørk chokoladeMynteblade til pynt Kom mandlerne i en skål og sæt den i fryseren i 1 time.Kom dem herefter i en...

Pizza med aubergine og peberfrugt

Pizza med aubergine og peberfrugt

  Pizza med aubergine og peberfrugt Dej:300 g hvedemel15 g tørgær190 ml vand1/2 tsk saltTopping:200 g tomatsauce100 g skinkestrimler1 aubergine1 rød peberfrugt6 spsk Pizza & pasta olie120 g revet ost (fx. parmasan)1 mozerallaSalt og peber1 håndfuld...

Fregola salat med tomater

Fregola salat med tomater

  Fregola salat med tomater 250 gr cherrytomater3 fed hvidløg1 tsk sukker1 tsk tørret oreganoSalt & peber1 tsk olivenolie200 gr fregola perlecouscous40 gr sorte oliven u/sten80 gr græsk fetagrøn pestofrisk oreganocitronsaft Tænd ovnen på 190 grader.Halver...

Pizza Napoletana med kapers og oliven

Pizza Napoletana med kapers og oliven

  Pizza Napoletana med oliven, kapers, ansjoser og ruccola. Dej: 1,5 dl lunkent vand10 g gær1 spsk olivenolie1 tsk groft salt200-250 g durummelFyld: 1 glas tomatpesto150 g frisk mozzarella 8 ansjosfileter i olie2 spsk kapers1 glas olivenruccola Sådan gør du:Bland...

Grøntsagstærte med græskarkerneolie

Grøntsagstærte med græskarkerneolie

  Grønsagstærte med græskarkerneolie Dej:400 g speltmel120 ml græskarkerneolie native6 spsk vandsaltFyld:600 g creme fraiche9 mellemstore æg2 squash2 røde peberfrugter250 g små svampe300 g broccoli300 g grønne bønner3 spsk græskarkerneolie nativepeber10 stængler...

Italiensk minestrone suppe med perlebyg

Italiensk minestrone suppe med perlebyg

Italiensk minestrone suppe lavet på friske grøntsager og perlebyg 100 g. kogt perlebyg1 stort løg3 fed hvidløg3 stængler bladselleri1-2 spsk. olivenolie (til stegning)1,5 liter grøntsagsfond (3 bouillontern)6 små gulerødder150 g. grønne bønner200-300 g. solmodne...

Rigatoni med krydret tomatsauce

Rigatoni med krydret tomatsauce

  Rigatoni med krydret tomatsauce 250 g Biogan Rigatoni200 g vegansk pølse (plantebaseret pølse)1 spsk. olivenolie1 løg2 fed hvidløg1-2 tsk. italiensk krydderi1/2 tsk. chilipulversalt og frisk peber1 dl. hvidvin eller rødvin1 dl. grøntsagsbouillon1 ds. flåede...

Græskarsuppe med kokos

Græskarsuppe med kokos

Græskarsuppe med kokos 600 g Hokkaido græskar1 fed hvidløg2 spsk. kokos olie nativekarrygurkemeje3 cm revet ingefær400 ml kokosmælk600 ml grøntsagsbouillonhavsaltgræskarkerneoliegræskarkernerevt. saften fra 1 appelsin Vask græskaret grundigt og skær det ud i grove...

Rødbedesuppe med seitan

Rødbedesuppe med seitan

  Rødbedesuppe med seitan og feta 250 g melede kartofler3 rødbeder700 ml grøntsagsbouillon2 fed hvidløgtimiansalt og pebereddikeolivenolie1 bæger sojayoghurtSeitan: 170 g Biogan seitanmel (hvedegluten)180 g kikærter fra dåse (eller 180 g kogte)25 g gærflager1 1/3...

Vegansk risengrød

Vegansk risengrød

  Vil du gerne undgå mælkeprodukter i din risengrød? Så prøv denne opskrift, hvor mælken er skiftet ud med mandeldrik. Du skal bruge følgende: 2 dl vand2,5 dl øko brune runde ris1 liter Mandeldrik1 dl Havre- eller ris cuisinelidt salt Bring vandet i kog i en...

Hjemmelavet yoghurt

Hjemmelavet yoghurt

  Lav nemt din egen yoghurt ved hjælp af en dehydrator. 2 liter Økologisk mælk1 dl økologisk yoghurt naturel4-6 Glas med låg Varm langsomt mælken op i en gryde ved middel varme. Rør med jævne mellemrum. Varm op til ca. 85 grader for at dræbe eventuelle bakterier...

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00