Olivenbrød

9 dec 2018 | Bagværk, Opskrifter

Olivenbrød

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid1 time
Samlet tid2 timer 45 minutter

Ingredienser

  • 250 gram speltmel
  • 1 pakke tørgær
  • 150 ml pinot
  • 100 ml olivenolie
  • 3 æg
  • 1/4 tsk. havsalt
  • 100 gram parmesan
  • ½ tsk. oregano
  • 2 tsk. provence krydderier
  • 100 gram pinjekerner
  • 50 gram solsikkekerner
  • 100 gram grønne oliven uden sten
  • 100 gram soltørrede tomater

Noter

Bland mel og gær i en skål og tilsæt hvidvin og olivenolie under omrøring. Dæk dejen og stil den til hævning i 30 minutter et lunt sted. Hak oliven. Bland æg og salt i dejen. Derefter parmesan, krydderier, pinjekerner og solsikkekerner. Tilsæt til sidst hakkede oliven og soltørrede tomater. Hæld dejen i smurt dejform og lad den hæve i 45 minutter. Varm ovnen op til 200oC og bag brødet i 1 time til det er gyldent. Lad det køle af på en rist.

0 kommentarer

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00