Olivenbrød

Forb. tid30 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid2 t 45 min

Ingredienser

  • 250 gram speltmel
  • 1 pakke tørgær
  • 150 ml pinot
  • 100 ml olivenolie
  • 3 æg
  • 1/4 tsk. havsalt
  • 100 gram parmesan
  • ½ tsk. oregano
  • 2 tsk. provence krydderier
  • 100 gram pinjekerner
  • 50 gram solsikkekerner
  • 100 gram grønne oliven uden sten
  • 100 gram soltørrede tomater

Noter

Bland mel og gær i en skål og tilsæt hvidvin og olivenolie under omrøring. Dæk dejen og stil den til hævning i 30 minutter et lunt sted. Hak oliven. Bland æg og salt i dejen. Derefter parmesan, krydderier, pinjekerner og solsikkekerner. Tilsæt til sidst hakkede oliven og soltørrede tomater. Hæld dejen i smurt dejform og lad den hæve i 45 minutter. Varm ovnen op til 200oC og bag brødet i 1 time til det er gyldent. Lad det køle af på en rist.
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.