Mediterran pastasalat med soltørrede tomater

Tilb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 gram pasta
  • salt
  • 40 gram pinjekerner
  • 1 bundt purløg
  • 1 skalotteløg
  • 70 gram soltørrende tomater
  • 8 cherrytomater
  • 1 bundt basilikum
  • 75 gram cashewnødder
  • 1 lille bundt rucola

Til dressingen:

  • 4 spsk. lys balsamico
  • salt
  • peber
  • 5 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på posen
  • Rist pinjekernerne uden olie på en pande til de er gyldne
  • Snit purløg og skalotteløg fint
  • Skær de soltørrede tomater i tern og del cherrytomaterne i kvarte
  • Hak ½ bundt basilikum og cashewnødderne groft
  • Dressingen: krydr balsamico med salt og peber. Tilføj olie og smag til med citronsaft.
  • Bland pastaen med de tilberedte ingredienser
  • Hæld dressingen over og lad det trække i 15 minutter
  • Vend rucolaen i og pynt med resten af basilikummen

Noter

 
Find økologiske ingredienser til din opskrift her:
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.