Mediterran pastasalat med soltørrede tomater

Tilb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 gram pasta
  • salt
  • 40 gram pinjekerner
  • 1 bundt purløg
  • 1 skalotteløg
  • 70 gram soltørrende tomater
  • 8 cherrytomater
  • 1 bundt basilikum
  • 75 gram cashewnødder
  • 1 lille bundt rucola

Til dressingen:

  • 4 spsk. lys balsamico
  • salt
  • peber
  • 5 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på posen
  • Rist pinjekernerne uden olie på en pande til de er gyldne
  • Snit purløg og skalotteløg fint
  • Skær de soltørrede tomater i tern og del cherrytomaterne i kvarte
  • Hak ½ bundt basilikum og cashewnødderne groft
  • Dressingen: krydr balsamico med salt og peber. Tilføj olie og smag til med citronsaft.
  • Bland pastaen med de tilberedte ingredienser
  • Hæld dressingen over og lad det trække i 15 minutter
  • Vend rucolaen i og pynt med resten af basilikummen

Noter

 
Find økologiske ingredienser til din opskrift her: