Lækker vegansk chili sin carne

Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 250 gram kidneybønner
  • 250 gram sorte bønner
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 stk gulerødder i tern
  • 3 stk selleristænger i tern
  • 2 stk peberfrugter i tern
  • 2 dåser tomater
  • 160 gram majs
  • 1 spsk chiliflager
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 spsk vegansk chokolade
  • 1 stk kanelstang
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Læg bønnerne i blød natten over og kog dem derefter efter posens anvisning.
  • Opvarm olivenolien i en stor gryde.
  • Svits løgene til de er blanke.
  • Tilføj herefter hvidløg, gulerødder, selleri, peberfrugt og majs og svits det hele i 5 minutter.
  • Tilføj spidskommen, koriander, cayennepeber og chiliflager og rør rundt.
  • Herefter tilføjer du tomat, bønner og kanelstang og lader hele molevitten koge i ca. 25 minutter.
  • Til sidst rører du chokoladestykker og vanilje i.
  • Lad det koge i yderligere 5 minutter, så det trækker ekstra smag.
  • Nyd retten med sprøde tortillachips eller ris kogt efter anvisningen på posen.

Noter

Find økologiske produkter til din chili sin carne her:
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.